Hiep hiep hoera, Dierenambulance De Waadhoeke bestaat 4 jaar


Vandaag bestaat onze stichting 4 jaar en wat is er veel veranderd in deze 4 jaar. Van 1 naar 3 wagens, van dierenambulance dierentaxi uitgebreid naar ook nog een dierenvoedselbank omdat hier zoveel vraag naar is.

Deze prachtige stichting hebben wij met bloed, zweet en tranen opgebouwd tot waar wij nu zijn. Maar uiteraard waren wij niet tot dit punt gekomen zonder alle trouwe vrijwilligers, donateurs, volgers etc…..
Wij willen iedereen enorm bedanken en hopen nog vele jaren voor alle dieren in nood klaar te kunnen en mogen staan!

Wilt u de stichting een cadeautje doen? Dan zouden wij graag vragen om een donatie. U kunt zelf de hoogte van de gift bepalen via deze link

Bedankt en groetjes, Stichting dierenambulance & dierentaxi de Waadhoeke