Ride Out Puk Gaat Door 2024

RTZ Nederland, team Velsen heeft in 2024 de begeleiding van het evenement “Ride Out” van “Puk Gaat Door” gedaan. Dit jaar werd RTZ Nederland gevraagd om voorop te rijden om de grote groep motoren en trikes te begeleiden. De Ride Out vond afgelopen zondag 2 juni 2024 plaats, de stoet vertrok om 12:00 uur vanuit IJmuiden naar Hilversum.

Met de Ride Out van Puk Gaat Door wil men aandacht vragen voor de strijd tegen pesten. En aandacht kregen ze, van o.a. Hart van Nederland. Onderweg naar Hilversum kreeg de stoet nog meer aandacht van diverse media. De Santa’s Bikers & Trikers NL in actie voor kinderen reden dit jaar ook weer mee.

Het is allemaal begonnen als een eindexamenstunt, motoren die de gepeste Puk naar school begeleiden. De actie groeide uit tot een evenement waar inmiddels heel veel motorrijders uit het hele land aan deelnemen.

Voor RTZ Nederland, team Velsen begon de begeleiding van dit evenement in 2022. Onze vrijwilligers waren als verkeersregelaars daarbij aanwezig. In 2023 waren zij ook aanwezig bij de Ride Out. Als RTZ Nederland, team Velsen danken we de organisatie dat we mee mochten doen met deze mooie actie. We wensen de organisatie van “Puk Gaat Door” veel succes met het aandacht vragen tegen pesten.