Nieuwe dierenambulance voor Ameland

Middelburg / Ameland 26 mei 2021 – Vandaag was het eindelijk zover. Stichting Lenie ’t Hart Zeehondenfonds kreeg mede uit handen van Amel namens de directeur van stichting Dierenlot Jan Krol de sleutels overhandigd van een nieuwe dierenambulance voor Ameland.

De compleet ingerichte dierenambulance is mede dankzij de donateurs van DierenLot aangeschaft om dieren in nood op het waddeneiland Ameland hulp te kunnen bieden.

Het is alweer het achtste voertuig die door stichting Lenie ’t Hart Zeehondenfonds in bruikleen is gesteld van stichting DierenLot.

Stichting Lenie ’t Hart Zeehondenfonds heeft vervolgens de nieuwe dierenambulance weer ter beschikking gesteld aan de mensen van RTZ, team Ameland. Het voertuig is voorzien van de nieuwe huisstijl van stichting DierenLot en van stichting Reddingsteam Zeedieren.