Zieke zeehond Ameland

Dit zijn Milou en Fabian, zij waren het afgelopen weekend voor een korte vakantie op Ameland. Als je goed kijkt, zie je achter broer en zus een zeehondje liggen en over deze kleine maakten Milou en Fabian zich grote zorgen.

Het diertje haalde moeizaam adem, hoestte en had last van diarree. Terechte zorgen dus want het zeehondje bleek erg ziek. Gelukkig handelden de kids, samen met hun ouders doortastend en belden ze ons voor advies. Wij vroegen om een filmpje dat vervolgens werd doorgestuurd naar de professionals van de zeehondenopvang. Die oordeelden dat het diertje op transport moest en verzorging nodig had.

Met behulp van de zeehondenwachters van Ameland is Ted, want zo hadden Milou en Fabian de onfortuinlijke zeehond genoemd, gevangen en naar de boot gebracht. Inmiddels is hij veilig aangekomen bij de opvang. Hopelijk knapt Ted (of Teddy) snel weer op!Familie De Bruin, ontzettend bedankt voor de goede zorgen!

(Foto van Milou & Fabian is met toestemming moeder geplaatst)