4×4 uitrusting voor de terreinwagens van RTZ

Stichting Lenie ’t Hart Zeehondenfonds heeft in het kader van het 15 jarig bestaan van stichting DierenLot een mooi bedrag mogen ontvangen. Als bestuur van stichting Lenie ’t Hart Zeehondenfonds bedanken we stichting DierenLot en feliciteren we hun met hun 15 jarig bestaan.

Via stichting Lenie ’t Hart Zeehondenfonds worden ook bij stichting DierenLot dierenambulances aangevraagd voor de veldvrijwilligers van stichting Reddings Team Zeedieren. Voor het bedrag wat wij mochten ontvangen hebben we besloten om voor het 4×4 wagenpark per voertuig een setje rijplaten en een compressor aan de materialen toe te voegen.

Zoals jullie weten kan het rijden op het strand soms verraderlijk zijn wegens de constante verandering van de omstandigheden. Tijdens het observeren en redden van zee(zoog)dieren kun je vast te komen zitten in mul- en drijfzand, zelfs met een cursus terreinrijden en een goede 4×4 voertuig.

Wij zijn terecht gekomen bij 4×4 Sint Annaland, we hebben daar een leuk en goed adviesgesprek gehad over de juiste materialen. Naar aanleiding van dit gesprek hebben wij de juiste materialen aan kunnen schaffen voor onze veldvrijwilligers van RTZ. Namens het bestuur van Lenie ’t Hart Zeehondenfonds willen wij dan ook het bedrijf 4×4 Sint Annaland bedanken voor dit adviesgesprek.

Het bedrijf 4×4 Sint Annaland wilde ons graag helpen met het realiseren van onze wens. Zij zorgden dan ook voor medesponsoring van de juiste materialen voor onze vijf 4×4 voertuigen. Vanaf nu kunnen alle teams die in het bezit zij van een 4×4 voertuig met een perfect samengesteld “recovery equipment” de Nederlandse stranden en de Waddeneilanden op om zee(zoog)dieren die in nood verkeren hulp te bieden en onszelf te helpen mocht dat nodig zijn.