RTZ Den Helder zoekt een vrijwilliger

Reddingsteam Zeedieren Nederland, RTZ, is ter ondersteuning op zoek naar een vrijwilliger voor de regio Den Helder.

Houd je van dieren, ben je in het bezit rijbewijs B, ook overdag inzetbaar of kun je met instemming van je werkgever onder werktijd naar een melding, dan zouden we het erg leuk vinden om een reactie van je te krijgen.

Functie inhoud: Na het binnenkomen van een melding ( zeezoogdier gestrand) kom je als vrijwilliger in actie, door naar de aangegeven locatie te rijden. Ter plaatse bekijk je de conditie van het zee(zoog)dier. Mocht opvang noodzakelijk zijn, breng je na overleg, het dier met de dierenambulance naar een opvangcentrum.

Onze vrijwilliger in Den Helder, zal je begeleiden in het veldwerk en uiteraard volg je een opleiding om eerste hulp bij zeezoogdieren te kunnen bieden.

Reageren kan via: info@rtz-nederland.nl